02 Maart 2004

You stay the hell away from me, you hear

Ik ga schrijven over mijn boekenkast. Opslag, aanschaf, favoriete schrijvers, favoriete boek, vulles, wens, tijd, niet op de foto (gelukkig niet in huis), niet op de foto (gelukkig wel in huis), kindertijd, rare boeken, bijzonder moment.

Al deze onderwerpen komen hier de komende tijd voorbij, gelardeerd met foto's, en spaarzaam commentaar. Elke dag een onderwerp, je weet niet wat je ziet. Wat je leest. Ik ga mijn best doen. Maar ik heb het druk, en de camera functioneert niet goed. Heb geduld.

Langzaam maar zeker wordt het lente. Het wordt tijd dat we onze nederlagen in een ander licht zien, vind je ook niet? Of ben je, vind je... zal ik daar eens iets over schrijven. Of vind je, net als ik, dat ik maar het beste met mijn vulpen kan schrijven.


Alleen maar flash forwards bij jou, de laatste weken.
klaus (URL) - 02 Maart 2004

-met je vulpen schrijven- is een staat van zijn, niet zozeer een fysieke handeling mijns inziens... en in dat licht bezien zou ik willen zeggen: ja graag!
10e (URL) - 02 Maart 2004

Nou kerel, knal op met die verhalen over uw boekenkast. Te beginnen bij het stof bovenop.
bicat (URL) - 02 Maart 2004

Inderdaad, de vulpen. Schrijf het met de vulpen en scan vervolgens het stukje schrijfpapier.
Lieuwe (URL) - 02 Maart 2004

Ik zou niet schrijven over nederlagen. Die ontken ik allemaal. Het gaat om overwinningen. Of in ieder geval gebeurtenissen die op ons overkomen als overwinningen.
maarten (URL) - 02 Maart 2004