02 Februari 2004

Ohne Titel (Ich bin ein Weblogger)




Ohne Kommentar (Ich auch)

http://members.aol.com/morgands3/results..
jnnk (URL) - 02 Februari 2004

Paris Hilton, die is ook leuk. [enter]
En uit Texas stamt de huidige Hitler. [enter]
Verder snap ik er niks van. [enter]
Frans is een intellectueel. Daar zal ik aan moeten wennen. [enter] x
Paul (URL) - 02 Februari 2004

Robby Müller
Florrie C. Snorring - 02 Februari 2004

Het verschil ligt niet zozeer in intellect als wel in leeftijd, denk ik. Paris is een gat in Texas en de titel van een film met Nastassia Kinski in de vrouwelijke hoofdrol. Ze werkte in een peepshow of zoiets. De mannelijke acteur ben ik vergeten en ik heb ook geen idee wat de rol van Robby Müller is in deze, Florrie (acteur/regisseur of anderszins?). Zelf ben ik altijd in de war met die film met Marlon Brando en Maria Schneider, die zich in de metropool Paris afspeelt, maar dat was weer voor mijn tijd. Het is in elk geval niet 'An American in Paris', want dat was voor mijn geboorte en dus ook een stuk braver.
Opa Ad - 02 Februari 2004

Cat people
Snorrie - 02 Februari 2004

Muziek: Ry Cooder.
Tuuur (URL) - 02 Februari 2004

Maar ik wist weer niet wat of liever gezegd wie Paris Hilton is. Na een zoekactie via Google ben ik nu een stuk wijzer. Dank voor deze hoogstaande bijdrage aan mijn algemene ontwikkeling. Tegenwoordig hoef je helemaal geen intellectueel meer te zijn om mee te kunnen praten. Het staat allemaal op het Net. Nietwaar?
Opa weer - 02 Februari 2004

'Ich bin ein Berliner' was de meeste succesvolle verspreking van de vorige eeuw. Geldt dat ook voor jouw weblogger zijn? To be or not to be. That's the question.
Opa kan het niet laten - 02 Februari 2004

@Opa Ad: Robby Müller is de briljante cameraman, of eigenlijk Director of Photography zoals dat heet, van Paris,Texas. Hij heeft onder andere ook Breaking the Waves, Dancer in the Dark, Ghost Dog en 24 Hour Party People gemaakt...

Geweldige cameraman/DoP; zegt iemand Paris, Texas, dan zeg ik Robby Müller, waarvan akte ;o)
Florrie C. Snorring - 02 Februari 2004

Florrie: Hierbij mijn ietwat verlate dank voor je uitleg. Van de films die je noemt, heb ik, behalve Paris Texas, alleen Breaking the waves gezien en dat vond ik van trieste schoonheid ofwel een prachtige triestheid, niet in de laatste plaats door het camerawerk. Niet dat ik daar verstand van heb, maar jij wel zo te lezen.
Opa Ad - 04 Februari 2004